Zonder investering zonnepanelen kopen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Ben je er al uit welke zonnepanelen je aan gaat schaffen? Waarschijnlijk ben je op zoveel verschillende modellen gestuit, dat je niet meer precies weet welke nou beter zijn. Een van de mogelijkheden die je hebt, is de AEG full black. Met een full black haal je altijd een luxeproduct in huis, waar je meerdere voordelen uit kunt halen. NovaVolt is een leverancier waar je deze aan kunt schaffen met wel een heel bijzondere regeling. Welke regeling dit is, dat lees je hieronder.

De AEG full black voor meerdere gebouwen

De AEG full black zonnepanelen bestaan uit veel verschillende componenten, die allemaal van de hoogste kwaliteit zijn. Hierdoor is er altijd een lange levensduur gegarandeerd en kan er een betrouwbaar rendement worden gerealiseerd. De installaties van NovaVolt leveren 285 Wp per paneel, waardoor je er veel verschillende gebouwen mee zou kunnen voorzien. Het is afhankelijk van de hoeveelheid panelen die je aanschaft of je het maximale eruit kunt halen. Voor kleine huizen met kleinere huishoudens zijn er bijvoorbeeld maar een aantal panelen benodigd om het maximale eruit te kunnen halen. Bij commerciële gebouwen is er een groter oppervlak nodig. Dit is dus een van de factoren waar je op moet letten bij de aanschaf van de panelen.

Een hoger rendement met de full black

De AEG full black panelen zien eruit als een geheel. Dit komt doordat de individuele cellen niet zijn omrand door een witte rand. Je hebt hierdoor altijd een luxe uitstraling vanaf de buitenkant van jouw huis. Dit zorgt er ook voor dat er een groter oppervlak is om stroom op te wekken, wat voor een hoger rendement kan zorgen. Je moet er wel rekening mee houden dat deze panelen een stuk warmer worden bij hoge temperaturen, waardoor het rendement in de warme zomermaanden achteruitgaat. In tegenstelling tot andere zonnepanelen zijn deze dus minder geschikt voor de zomer, maar kunnen jou gedurende de rest van het jaar wel veel meer opleveren.

De voordelen van AEG full black

De AEG full black panelen leveren jou daarbij nog meer voordelen op:

  • Een productgarantie van 10 jaar
  • Vermogensgarantie van 25 jaar
  • Een waardevermeerdering aan jouw huis
  • Een hoog rendement gedurende het jaar
  • Veel besparingen op jouw energierekening

Meerdere garanties inbegrepen in de prijs

Wanneer je AEG full black panelen aanschaft, dan heb je altijd tien jaar productgarantie. Dit houdt in dat wanneer er iets defect is aan jouw panelen er iemand langskomt om dit direct te repareren. Hiervoor hoef je geen eigen vermogen in te leggen. Het zit namelijk bij de service van de leveranciers inbegrepen. Ook de vermogensgarantie wordt hierin meegenomen. Er wordt namelijk verzekerd dat de zonnepanelen 25 jaar een goed vermogen opleveren. In de eerste tien jaar is dit 90 procent, de overige jaren 80 procent van het nominale vermogen. Je zult hierdoor te allen tijde blijven besparen op jouw energiekosten. Daarnaast heb je altijd een waardevermeerdering aan jouw huis. Met zonnepanelen op jouw dak zal jouw huis namelijk meer opleveren dan zonder.

Rekening houden met het volgende

De AEG full black zonnepanelen zijn speciaal voor het licht wat wij in Nederland hebben gemaakt. Het diffuus licht wordt namelijk altijd opgenomen, waardoor er gedurende het gehele jaar een goed rendement wordt behaald. Je moet er dan wel rekening mee houden dat de panelen in de warme zomermaanden snel op kunnen warmen. De hoge temperaturen zorgen ervoor dat de panelen te warm worden, waardoor het opwekken van stroom iets achteruitgaat. De rest van de maanden zul je echter meer energie opwekken dan met andere zonnepanelen, waardoor je jouw besparingen weer recht kunt trekken.

Het aantal panelen per huishouden

Onderstaande informatie geeft jou een goede inschatting van het aantal AEG full black zonnepanelen dat je moet aanschaffen en welke besparing dit jou jaarlijks zou kunnen opleveren wanneer je er het maximale uit kunt halen. Dit houdt in dat de zonnepanelen op de beste plek liggen en met de juiste hellingshoek.

Personen per huishouden Gemiddeld verbruik Aantal panelen De gemiddelde besparing per jaar
1 2300 kWh 11 527 euro
2 3400 kWh 16 782 euro
3 4100 kWh 20 938 euro
4 4600 kWh 22 1055 euro
5 5300 kWh 25 1212 euro
6 5400 kWh 26 1241 euro

Zonder investering beginnen aan verduurzaming

Zoals je kunt zien in bovenstaande tabel heb je een groot aantal AEG full black zonnepanelen nodig om het maximale eruit te kunnen halen. Dit kan jou echter veel geld kosten om aan te schaffen. Jouw eigen vermogen is hier vaak niet toereikend voor. Bij NovaVolt kun je er daarom voor kiezen om zonnepanelen zonder investering aan te schaffen. De zonnepanelen worden in dit geval op jouw huis geplaatst, waarna je ze afbetaalt aan de hand van de maandelijkse besparing die jij doet op jouw energiekosten. Hierdoor ben je in slechts enkele jaren volledig eigenaar van de zonnepanelen en heb je nog ruim 15 jaar om een extra besparing op te bouwen voor eigen gebruik.

Maak jouw huis vandaag nog duurzaam

Wil je ook gebruik maken van AEG full black zonnepanelen zonder investering? Vraag dan direct een offerte aan en zorg dat je weet wat je gaat betalen. De maandelijkse besparing die je doet aan de hand van jouw energiekosten zorgen er namelijk voor dat je altijd goedkoop uit bent. Door hierbij ook gebruik te maken van de regeling van NovaVolt zit je helemaal gebakken en kun je jouw huis volledig duurzaam maken. Wacht daarom niet te lang en zorg dat je vandaag nog in het traject terecht komt. Zo weet je zeker dat je op de goede weg zit en jouw huis direct meer waard gaat zijn.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?