Zonder investering zonnepanelen kopen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

De stijgende energieprijzen spelen een grote rol in de overstap van energieleverancier. Echter ontkom je er dan ook niet aan om hogere bedragen neer te gaan tellen voor jouw energie. Dit kun je voorkomen door zonnepanelen aan te schaffen. Maar heb je hier het geld wel voor? Er is flink wat startkapitaal nodig om de panelen op jouw dak te krijgen, waardoor veel mensen genoodzaakt denken te zijn om bij de energieleverancier te blijven waar ze op dat moment aangesloten zijn. HalloStroom heeft hier een oplossing voor: zonnepanelen huren. Zo kun je toch genieten van groene stroom en zelf opgewekte energie, zonder dat je veel geld kwijt bent.

Zonnepanelen huren bij HalloStroom

HalloStroom levert zonnepanelen op basis van een huurcontract. Dit houdt in dat je geen eigenaar wordt van de panelen, maar wel van alle voordelen kunt genieten die zonnepanelen met zich meebrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de besparingen die je iedere maand op jouw energiekosten doet, maar ook de waardestijging van het huis. Mooie zonnepanelen op het dak van het huis zorgt er immers voor dat de waarde flink kan gaan stijgen. Daarnaast kun je zelf jouw energie opwekken, waardoor er een mooi bedrag overblijft aan het einde van de maand. De energiekosten zullen immers altijd lager uitvallen dan als je de energie van de leverancier gebruikt.

De voordelen van het HalloStroom concept

Het huren van de zonnepanelen bij HalloStroom biedt daarbij nog meer voordelen:

  • Je hebt direct rendement
  • Geen investering
  • Je hebt 10 jaar lang dezelfde lage prijs
  • Jouw zonnepanelen zijn altijd all-risk verzekerd
  • Reparatiekosten komen op rekening van de leverancier

De prijs blijft hetzelfde ongeacht de energieprijzen

Wanneer je zonnepanelen gaat huren, dan hoef je geen grote investering vooraf te doen. De zonnepanelen worden namelijk gratis bij jou geïnstalleerd. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het maandelijkse bedrag te betalen van jouw huurcontract. Het goede nieuws van dit huurcontract is dat de prijs voor 10 jaar is vastgesteld. Zodra de energieprijzen stijgen, blijft jouw maandbedrag gelijk. Je komt hierdoor nooit voor verrassingen te staan en bent in verhouding altijd goedkoper uit dan wanneer je gebruik maakt van standaard energie. Daarbij komt ook dat je maandelijks flink bespaart op jouw energiekosten, doordat je gelijk een rendement hebt. Je houdt dus veel geld over aan het einde van de maand.

Je kunt de zonnepanelen overkopen

Bij het huren ben je echter geen eigenaar van de zonnepanelen. Aan het einde van het contract kun je er wel voor kiezen om de zonnepanelen tegen een laag bedrag over te nemen. De panelen gaan langer mee dan 10 jaar, waardoor het zonde zou zijn als je deze weer laat verwijderen. Hierdoor heb je de 20 jaar die daarna komen nog altijd een lage prijs voor energie en betaal je niets meer voor jouw zelf opgewekte stroom. Ook dit scheelt jou uiteindelijk aanzienlijk in de kosten en je hoeft ook geen rekening meer te houden met een maandbedrag dat van de besparing afgetrokken hoeft te worden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is jouw zonnepanelen verzekeren en eventuele defecten zelf verhelpen.

Reparatiekosten niet door jou betaald

Zonnepanelen huren bij HalloStroom betekent ook dat de reparatie- en verzekeringskosten bij het maandbedrag meegenomen zijn. De eerste 10 jaar dat jij gebruik maakt van de zonnepanelen hoef je dus niet op extra kosten te rekenen. Een defect wordt snel verholpen door een van de monteurs van de leverancier en de kosten komen voor rekening van HalloStroom. Hiervoor worden de panelen continu gemonitord, zodat eventuele defecten echt snel verholpen zijn. Jouw maandelijkse besparing gaat hierdoor ook niet achteruit.

De voordelen ten opzichte van kopen

Onderstaande tabel geeft jou meer inzicht in de voor- en nadelen van zonnepanelen huren via HalloStroom ten opzichte van het kopen van zonnepanelen, zodat je een helder beeld hebt van de mogelijkheden en kunt zien waarom huren een goede oplossing is.


Voordelen Nadelen
Zonnepanelen huren -Geen startkapitaal nodig -Alles wordt voor jou geregeld -De zonnepanelen worden gemonitord -Direct rendement -Je bent altijd een bepaald bedrag per maand kwijt. -Je kunt niet genieten van fiscale voordelen
Zonnepanelen kopen -Meer keuze uit merken en varianten -Altijd panelen die aansluiten bij jouw wensen -Fiscale regelingen -btw-teruggave vanuit de Belasting -Een groot startkapitaal nodig -Reparatiekosten voor jezelf -Verzekering regelen -Verkeerde keuzes maken voor jouw situatie

Vraag een offerte aan bij HalloStroom

Ben je benieuwd wat het HalloStroom concept voor jou kan betekenen? Vraag dan direct een offerte op en ontdek de mogelijkheden voor jezelf. Zo kun je op je gemak alle voorwaarden van de leverancier doorlezen en weet je ook welk maandbedrag je kwijt bent aan jouw nieuwe zonnepanelen. Daarna hoef je alleen nog een afspraak te maken met HalloStroom om alles in werking te zetten, zodat je kunt gaan genieten van alle voordelen. Wacht daarom niet te lang en zorg dat je die offerte snel in huis hebt. Zo hoeft het ook niet lang meer te duren voordat de zonnepanelen op jouw woning geplaatst zijn.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?