Zonder investering zonnepanelen kopen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je bent continu op zoek naar manieren om te besparen op jouw maandelijkse lasten. Deze kunnen immers flink oplopen als je een huishouden moet runnen. Je kunt echter flink besparen op jouw energiekosten als je overstapt naar zonnepanelen. Een van de oplossingen die jij hebt zijn Solar zonnepanelen in Almere. Om een keuze te kunnen maken moet je goed weten wat deze zonnepanelen jou te bieden hebben, zodat je van alle informatie bent voorzien.

Solar zonnepanelen in Almere voor ieder huishouden

Solar zonnepanelen in Almere komen in verschillende vormen en maten. Het is namelijk afhankelijk van jouw huishouden welke je precies nodig hebt en hoeveel er op het dak geplaatst moeten worden om jouw huishouden te kunnen runnen op zonne-energie. In de meeste gevallen is een klein huishouden gebaat bij 10 tot 16 panelen. Dit houdt in dat het maximale eruit gehaald kan worden. Je moet immers een besparing gaan zien op jouw maandelijkse energiekosten en dat kan niet als je niet het maximale uit jouw zonnepanelen kunt halen.

Aan de hand van jouw verbruik bepaald

Om zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van zonnepanelen, wordt er in eerste instantie gekeken of het dak geschikt is. Indien dit het geval is, moet er ook nog gekeken worden naar jouw energieverbruik, zodat er op basis hiervan een goede indicatie gegeven kan worden over het aantal Solar zonnepanelen in Almere die je aan moet schaffen voor jouw huishouden. Aan de hand van het verbruik kan het vermogen bepaald worden. Het vermogen per zonnepaneel kan verschillen, waardoor je van de een meer panelen nodig hebt dan voor de ander. Het is dus ook afhankelijk van het soort zonnepaneel hoeveel er aangeschaft moeten worden. Zo heb je bij monokristallijn minder panelen nodig dan bij de dunne film variant, omdat het rendement hier hoger is.

Het gemiddelde aantal zonnepanelen

Wanneer je gaat kijken naar het gemiddelde verbruik kan er dus een schatting gemaakt worden van de kosten die dit met zich mee gaat brengen. Onderstaande tabel geeft jou hier een beter beeld bij, waarbij de zonnepanelen een vermogen van 270 Watt met zich meebrengen.

Personen per huishouden Gemiddelde elektriciteitsverbruik in kWh Aantal panelen benodigd Gemiddelde prijs in euro’s
1 2300 12 5100
2 3400 16 7600
3 4100 20 9100
4 4600 22 10.200
5 5300 25 11.700
6 5400 26 12.000

Solar zonnepanelen zonder investering

Zoals je kunt zien, kunnen de kosten flink oplopen. Als je Solar zonnepanelen in Almere aan wilt schaffen moet je goed opletten wat jij kunt aanschaffen en welke besparing je hier uiteindelijk mee kunt maken. Voor de aanschaf zijn er verschillende mogelijkheden, zodat je het voor jezelf eenvoudiger kunt maken. Zo kun je ervoor kiezen om de zonnepanelen zelf aan te schaffen, waardoor je eigenaar wordt van de panelen en er weinig extra kosten bijkomen om er gebruik van te kunnen maken. Daarnaast kun je ook zonnepanelen aanschaffen zonder investering. Leveranciers zoals NovaVolt hebben dit betaalsysteem in leven geroepen om mensen met een krap budget tegemoet te komen. Hierbij ben je eigenaar van de zonnepanelen zonder dat je hiervoor direct een investering hoeft te maken. Aan de hand van de maandelijkse besparing betaal je de zonnepanelen terug aan de leverancier. Binnen 10 jaar zijn de panelen volledig afbetaald, waardoor je kunt genieten van alle voordelen die deze met zich mee brengen.

Voor een vast bedrag per maand genieten

Met Solar zonnepanelen in Almere kun je ook voor huren of leasen kiezen. Je bent dan geen eigenaar van de panelen, maar betaalt een vast bedrag per maand om gebruik te mogen maken van de panelen die op jouw dak zijn geplaatst. Het bedrag verandert niet als de energieprijzen omhooggaan en is altijd lager dan de besparing die je maandelijks op jouw energierekening ziet verschijnen. Je hebt dus wel de verschillende voordelen, zonder dat je hiervoor te veel betaalt. Ook zijn de zonnepanelen direct verzekerd en komt het onderhoud op kosten van de leverancier. Je hebt dus nooit bijkomende kosten en een vast bedrag per maand zolang jouw contract loopt.

Meerdere voordelen bij Solar zonnepanelen

De Solar zonnepanelen in Almere leveren jou hierbij de volgende voordelen op:

  • 10 jaar product- en vermogensgarantie
  • Hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen
  • Grote besparingen op jouw energiekosten
  • Een hoog rendement
  • Montagekosten altijd inbegrepen

Zet het traject in werking

Ben je enthousiast geworden en wil je zien welke mogelijkheden er voor jouw Solar zonnepanelen in Almere zijn? Vraag dan direct enkele offertes op, zodat je de opties met elkaar kunt gaan vergelijken. Op de prijsopgaven zie je namelijk niet alleen de kosten die de panelen met zich meebrengen, maar ook de voorwaarden die er gesteld worden vanuit de leverancier. Zo zie je in een oogopslag waar jij het beste uit bent en kun je beginnen met het maken van een vervolgafspraak. Het traject wordt hierdoor direct in werking gezet, waardoor je binnen een kort tijdsbestek kunt genieten van de zonnepanelen op jouw dak. Wacht daarom niet te lang en profiteer vandaag nog.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?