Zonder investering zonnepanelen kopen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Op zoek gaan naar nieuwe zonnepanelen brengt veel verschillende merken met zich mee. Het is echter nog maar de vraag welke het beste zijn. Niet ieder panel is immers geschikt voor op jouw dak. Na een beetje zoeken heb je dan toch de juiste panelen gevonden: het wordt de LG full black. Maar weet je dan precies wat het inhoudt? Onderstaande informatie maakt jou wegwijs in deze zonnepanelen en welke voordelen deze hebben in tegenstelling tot andere panelen.

De LG full black is uitgerust met de nieuwste technologie

De LG full black ziet eruit als een volledig zwart paneel. De afzonderlijke cellen zijn niet van elkaar te onderscheiden, omdat de cellen niet worden omlijst door een witte streep. Hiervoor is een speciale technologie toegepast, zodat er betere prestaties geleverd kunnen worden. Neem bijvoorbeeld de LG Solar NeON2 A5 Cello. Deze panelen zijn uitgerust met Cello Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de vermogensafgifte en de betrouwbaarheid worden verhoogd. Het resultaat: een hoger rendement. Er is namelijk minder verlies van energie, waarbij de stroom over 12 dragen worden verdeeld. Bij andere zonnepanelen gebeurt dit over drie platte balken.

Jouw huis wordt meer waard

LG zorgt ervoor dat er altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt voldaan. Hierdoor heb je altijd meerdere voordelen van jouw LG full black zonnepanelen:

  • Een lange levensduur
  • Hoge elektriciteitsproductie
  • Grote besparingen op jouw energierekening
  • Jouw huis wordt direct meer waard

De zonnepanelen zorgen er niet alleen voor dat je jouw eigen stroom op kunt wekken, maar geven ook meer waarde aan je huis. Huizen die uitgerust zijn met deze panelen kunnen namelijk veel meer geld opleveren, doordat er aan duurzaamheid is gedacht. Dit kan ervoor zorgen dat je veel meer voor jouw huis terug kunt krijgen door slechts enkele aanpassingen aan de woning.

Besparingen op basis van jouw energieopwekking

De LG full black zonnepanelen zorgen er daarbij niet alleen voor dat de waarde van het huis omhoog gaat, maar ook dat je een forse besparing kunt hebben op jouw jaarrekening. Wanneer je zonnepanelen met een hoog rendement aanschaft, kan dit namelijk al gauw enkele honderden euro’s per jaar opleveren. Dit houdt in dat je in nog geen tien jaar jouw volledige zonnepanelen terugbetaald hebt gekregen. Voeg hier verschillende andere fiscale regelingen aan toe en je hebt jouw zonnepanelen voor niets. Zelfs wanneer je een groot eigen vermogen nodig hebt gehad om jouw panelen te laten installeren zul je dit geld terugverdienen.

Meer mogelijk dan alleen betalen

Voor de LG full black panelen is ook een andere regeling te treffen. Leveranciers als NovaVolt kunnen deze namelijk aanbieden als zonnepanelen zonder investering. Dit houdt in dat je eigenaar wordt van de zonnepanelen zonder dat je hiervoor een groot startbedrag voor nodig hebt. Je betaalt de panelen terug aan de leverancier aan de hand van de besparing die je maandelijks doet. Dit bedrag kan iedere maand veranderen, doordat de opbrengst van de panelen afhankelijk is van meerdere factoren. Echter kun je ook hiermee na maximaal tien jaar genieten van al het extra geld dat je overhoudt aan jouw zelf opgewekte stroom.

Een luxe uitstraling op jouw dak

Maar waarom zou je dan voor een LG full black paneel gaan in tegenstelling tot de andere panelen? Deze panelen staan erom bekend dat er minder opbrengst geleverd kan worden, doordat het zwart snel opwarmt in vergelijking met andere panelen. Toch kan het voor andere extra’s zorgen. Ten eerste zien deze panelen er veel luxer uit. Doordat je de individuele cellen niet meer ziet zitten, wordt het een geheel. Pas wanneer je van heel dichtbij kijkt, kun je de verschillen merken. Jouw dak zal er daarom nooit rommelig uitzien. Je gaat daarom goed het verschil merken als jouw buren een ander paneel op hun dak hebben liggen.

Minder energieverlies met jouw full black panelen

Ook kun je met de LG full black panelen de stroom beter verdelen. In tegenstelling tot een monokristallijn of polykristallijn zonnepaneel gaat de stroom namelijk door meerdere draden. Dit zorgt ervoor dat het beter geleid wordt, waardoor de energie niet verloren gaat. Hetgeen wat de zonnepanelen opwekken, komt ook daadwerkelijk in de opslag terecht. Dit is bij veel zonnepanelen wel anders. Hoewel de andere zonnepanelen een hoger rendement hebben, gaat er dus ook veel verloren wat wel gebruikt had kunnen worden voor eigen gebruik. Uiteindelijk kan dit ertoe leiden dat je meer bespaart op de energiekosten dan andere huishoudens en je dus ook meer voordelen hebt aan de panelen.

De vergelijking met andere soorten

Onderstaande tabel geeft jou een kostenoverzicht van de andere zonnepanelen, zodat je ze goed kunt vergelijken met de offerte voor de LG full black panelen en op basis hiervan een beslissing kunt maken.

Soort paneel Gemiddelde prijs Voordeel
Monokristallijn 670 euro per paneel Het hoogste rendement, welke goed gebruikt kan worden voor kleinere daken.
Polykristallijn 600 euro per paneel Een goed rendement en voornamelijk te gebruiken op grote daken.
Dunne film 400 euro per paneel De goedkoopste, maar wel een lager rendement.

Zorg dat je er snel bij bent

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kosten voor jouw LG full black zonnepanelen? Vraag vandaag nog een offerte aan, zodat je kunt zien hoeveel je kwijt gaat zijn op basis van jouw wensen en mogelijkheden. Je hebt hierdoor de beste prijsopgaven tot je beschikking, waarna je een afspraak kunt maken voor een adviesgesprek en het gehele traject in werking kunt gaan zetten. Zo kun je binnen slechts enkele weken genieten van alle voordelen die de zonnepanelen met zich meebrengen en begin je gelijk aan een goede besparing op jouw energiekosten.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?