Zonder investering zonnepanelen kopen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Heb je ooit al eens van DSE gehoord? Deze leverancier maakt veel verschillende zonnepanelen, waarmee je ervoor kunt zorgen dat jouw huis duurzaam wordt en je veel kunt besparen op jouw jaarlijkse energiekosten. Veel leveranciers hebben deze fabrikant in het assortiment opgenomen, omdat het over het algemeen veel voordelen met zich meebrengt. De DSE zonnepanelen kunnen jou namelijk meer opleveren dan alleen stroom. Welke voordelen dit zijn en hoe je deze aan kunt schaffen lees je hieronder.

Een extra lange levensduur met DSE zonnepanelen

DSE zonnepanelen zijn glas-glas panelen waarvan de levensduur extra lang is. Wanneer je gaat kijken naar deze panelen dan garanderen leveranciers jou 50 jaar. Om dit te kunnen realiseren is er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen die uitsluitend van de beste kwaliteit zijn gemaakt. Het bijkomende voordeel is dat de complete panelen van glas gemaakt zijn, waardoor ze bestand zijn tegen veel meer weersinvloeden dan de gewone zonnepanelen op de markt. Je hoeft daarom niet meer bang te zijn dat een harde hagelbui het einde van jouw panelen is.

Minder onderhoud aan jouw panelen

De DSE zonnepanelen gaan dus veel meer jaren mee. Dit geeft jou veel voordelen:

  • Minder onderhoud
  • Geen veroudering van de panelen
  • Meer mogelijkheden voor het design
  • Maximaal rendement door het glas
  • Meer besparingen op jouw energierekeningen
  • Jouw huis wordt meer waard

Het gehele jaar door eigen stroom

Wanneer je voor DSE zonnepanelen kiest, dan krijg je te maken met een hoger rendement. Dit komt doordat het glas alle zonnestralen opneemt, waardoor er ook een betere geleiding plaatsvindt. Het voordeel hiervan is dat je meer stroom hebt om te gebruiken en jouw energierekening direct begint te dalen. Zelfs in de maanden dat er minder of vrijwel geen zon is, kunnen de panelen namelijk genoeg stroom opwekken om jouw huishouden draaiende te houden. Hierbij hoef je ook niet bang te zijn dat de zonnepanelen door zout of ammoniak sneller kapot zijn. Door de goede weerstand treedt er vrijwel geen slijtage op en zijn de panelen bestand tegen veroudering.

Een investering die zichzelf terug verdient

Je wilt daarbij ook dat jouw huis een luxere uitstraling krijgt. Doordat de DSE zonnepanelen van glas-glas zijn, heb je dit direct. Het glas zorgt namelijk voor een geheel op jouw dak, waardoor de waarde van jouw huis ook flink gaat stijgen. Zonnepanelen kunnen daarom een goede uitkomst zijn als verbouwing aan jouw huis. Wanneer je de zonnepanelen terugbetaald hebt gekregen aan de hand van de besparingen die je maandelijks doet op jouw energiekosten kun je alleen nog maar winst draaien. Denk hierbij niet alleen aan de waarde van jouw huis, maar ook al de stroom dat je niet meer bij de energieleverancier hoeft aan te vragen. Je hebt immers jouw zelf opgewekte stroom tot je beschikking.

Veel extra’s bij een goede leverancier

Als je aan het kijken bent naar de verschillende zonnepanelen, dan kom je deze Duitse fabrikant ook ongetwijfeld tegen. Zeker wanneer je bij NovaVolt een prijsopgave opvraagt. Deze leverancier kan jou namelijk niet alleen de zonnepanelen leveren, maar biedt jou ook veel extra’s. Denk hierbij aan een goede service, jarenlange garanties en een uniek betaalconcept, waardoor je geen grote investering meer hoeft te doen. Zonder investering DSE zonnepanelen aanschaffen, is namelijk ook mogelijk.

Terugbetalen aan de hand van jouwbesparing

Zonnepanelen zonder investering is in feite hetzelfde als kopen. Je wordt eigenaar van de zonnepanelen en kunt direct jouw winsten behalen. Het grote verschil is de betaling die je doet. In plaats van direct het volledige bedrag voor de panelen te betalen aan de leverancier, wat al gauw op kan lopen tot enkele duizenden euro’s, betaal je het bedrag in termijnen af. Dit doe je aan de hand van de besparing die je maandelijks maakt voor jouw energie. Het bedrag dat maandelijks in mindering wordt gebracht door jouw energieleverancier kun je aan de leverancier geven, zodat je in slechts enkele jaren het volledige bedrag van de DSE zonnepanelen af hebt betaald. Vanaf dat moment is het nog pure winst en geniet je van alle voordelen.

Maak een afspraak

Ben je enthousiast geworden en wil je graag weten hoeveel DSE zonnepanelen jou gaan kosten? Vraag dan direct offertes aan en zie in slechts enkele klikken de verschillende prijzen op basis van jouw wensen en situatie. Deze prijsopgaven kun je dan eenvoudig naast elkaar leggen, waardoor je de opties met elkaar kunt vergelijken en kunt zien waar jij het goedkoopste uit bent. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een afspraak te maken bij de leverancier naar keuze, zodat je direct kunt beginnen met het bespreken van de mogelijkheden en de zonnepanelen op jouw dak kunt laten plaatsen. Je hoeft hierdoor nooit meer lang te wachten op jouw nieuwe stroomvoorzienining.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?