Zonder investering zonnepanelen kopen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Het eigen vermogen wat je moet hebben om zonnepanelen aan te kunnen schaffen is hoog. Het kan oplopen tot enkele duizenden euro’s als je er het maximale uit wilt halen en jouw energieverbruik op het openbare net aanzienlijk wilt verlagen. Veel mensen hebben dit geld niet, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt om duurzaam te gaan leven. Je kunt daarom zonnepanelen huren in Apeldoorn. Zo kun je wel genieten van jouw zelf opgewekte energie, maar hoef je geen groot startkapitaal te hebben.

Geen extra kosten met zonnepanelen huren in Apeldoorn

Zonnepanelen huren in Apeldoorn kan bij veel verschillende leveranciers. Deze leveranciers betalen jouw zonnepanelen, waardoor je toch een installatie op je dak kan hebben. Deze zonnepanelen zonder investering zorgen er daarbij wel voor dat jouw energiekosten flink naar beneden gaan, terwijl jij alleen een vast bedrag per maand in hoeft te leggen. Dit vaste maandbedrag zorgt er echter wel voor dat je van dezelfde voordelen kunt genieten als eigenaren van zonnepanelen. Denk hierbij aan de besparing, die kan oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar.

Veel voordelen bij het huren van panelen

Zonnepanelen huren in Apeldoorn brengt meer voordelen met zich mee:

  • Hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen
  • Jarenlange product- en vermogensgarantie
  • Onderhoud uitgevoerd door de leverancier
  • Betrouwbare installaties
  • De woning wordt meer waard door zonnepanelen
  • Een vaste prijs zolang jouw contract geldt

Altijd een vast bedrag per maand

Wanneer je zonnepanelen huren gaat in Apeldoorn heb je altijd de beste kwaliteit. De leveranciers zorgen er namelijk voor dat je A-merk zonnepanelen hebt, waardoor je altijd een hoog rendement kunt hebben. Dit huren doe je altijd tegen een vast bedrag. Gedurende jouw contract zal dit bedrag ook niet omhooggaan wanneer de energieprijzen stijgen. Je hebt hierdoor altijd een voorsprong op mensen die geen panelen hebben. De energie die je niet verbruikt, zie je namelijk terug op jouw energierekening. Deze besparing kan daarom alleen maar omhooggaan, waardoor je aan het einde van het jaar een mooi bedrag overhoudt.

De garantieperiode is gelijk aan kopen

Ook de product- en vermogensgarantie bij zonnepanelen huren in Apeldoorn zijn hetzelfde als bij het kopen van de panelen. Wanneer je namelijk zonnepanelen hebt, moet er ook voor gezorgd worden dat deze het altijd blijven doen. De zonnepanelen hebben vaak een productgarantie van 10 jaar. Ook de vermogensgarantie is de eerste jaren op 90 procent ingesteld. Daarna wordt nog een vermogen van 80 procent gegarandeerd, waardoor je te allen tijde kunt besparen op de energiekosten en je in feite alleen maar verdient aan de zonnepanelen. Je hoeft namelijk ook niets te betalen voor het onderhoud van de panelen. Dit zit bij het maandelijkse bedrag inbegrepen.

Meerdere leveranciers met andere prijzen

Maar hoe kun je dan zonnepanelen huren in Apeldoorn? Hier zijn veel verschillende leveranciers voor te vinden in de buurt, die jou allemaal een andere prijs kunnen bieden. In feite betaal je enkele tientjes per maand om de panelen te laten installeren en jouw stroom op te gaan wekken. Bij dit geld zitten niet alleen de panelen inbegrepen, maar ook de montagekosten, reparatiekosten en de verzekeringskosten. De panelen worden daarbij ook een aantal keer gecheckt, zodat er zekerheid is dat alles naar behoren werkt. Zo hoef jij je alleen nog maar druk te maken over de energieleverancier en de energierekening die je aan het einde van het jaar krijgt.

Een handig overzicht van prijzen

Onderstaande tabel geeft jou een overzicht van de verschillende kosten per leveranciers, zodat je op de juiste manier zonnepanelen kunt huren in Apeldoorn en nooit te veel gaat betalen voor jouw maandelijkse energie.

Leverancier Maandelijkse kosten Bijzonderheden
Zelfstroom 60 euro 12 panelen, waarmee ongeveer 3591 kWh per jaar mee behaald wordt.
Saman Energie 46 euro 12 panelen, waarmee 3100 kWh per jaar opgewekt mee kan worden.
Essent 58,20 euro 14 panelen met een maximum van 3500 kWh per jaar. Vroegtijdige verwijdering kost 50 euro per paneel.
Solease 49 euro Voor een maximum van 3100 kWh per jaar.
Greenchoice 33 euro 8 panelen. Wanneer je een combi-contract aangaat met energie krijg je een korting van 150 euro per jaar.

Jouw eigen situatie meenemen in de overweging

Zoals je kunt zien variëren de bedragen per energieleverancier. Het is daarom niet alleen goed om naar de maandelijkse bedragen te kijken, maar ook om naar de prijzen van de normale energie te kijken. Hierdoor kun je voor jezelf bekijken waar je het meeste bespaart, zodat je altijd het goedkoopste uit bent en je geen geld extra gaat betalen ten opzichte van andere zonnepaneelgebruikers. Je wilt immers altijd een zo hoog mogelijke besparing doen, waardoor je voor jezelf altijd goed moet gaan zoeken. Iedere situatie is immers anders, waarbij ook de portemonnee van iedereen verschilt. Pin je daarom niet alleen vast op meningen van anderen, maar ga ook jouw eigen situatie na.

Kijk waar jij het beste uit bent

Wil jij ook zonnepanelen huren in Apeldoorn? Vraag dan direct offertes aan van leveranciers bij jou in de buurt en zorg dat je de prijzen kunt gaan vergelijken. Door de prijsopgaven naast elkaar te leggen zie je namelijk niet alleen waar je het goedkoopste uit bent, maar ook welke voorwaarden er per leverancier gelden. Op basis hiervan heb je altijd de beste oplossingen tot jouw beschikking en kun je direct genieten van de voordelen die het huren van zonnepanelen met zich meebrengt. Wacht daarom niet te lang en vraag de offertes vandaag nog aan.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?