Zonder investering zonnepanelen kopen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Het energiezuinig maken van de woning is niet voor iedereen betaalbaar. Zonder een flink budget kun je immers niet veel aanpassingen doen, waardoor je uiteindelijk alleen overgaat op duurzame energie van een leverancier. Echter zijn de torenhoge bedragen verleden tijd en zijn zelfs de beste panelen van glas-glas nu betaalbaar met zonnepanelen zonder investering. Deze constructie zorgt er namelijk voor dat je geen vermogen nodig hebt om de zonnepanelen op jouw dak te krijgen. Maar hoe werkt het dan?

Geen omkijken meer naar jouw glas-glas zonnepanelen

Zonnepanelen zonder investering houdt in dat je de zonnepanelen op rekening van de leverancier komt, waardoor je zelf geen kosten kwijt bent aan de panelen, de montage en het onderhoud. Hoewel je geen investering maakt, heb je wel te maken met een maandbedrag. Dit maandbedrag is in feite het bedrag dat je bespaart op jouw energierekening. Zodra de maandelijkse rekening wordt gepresenteerd, zie je direct wat je hebt bespaard en welke kosten er naar de leverancier van de zonnepanelen gaat. Hierdoor heb je er geen omkijken meer naar en kun je onbezorgd genieten van alle voordelen die dit met zich meebrengt.

Het hoogste rendement voor de laagste prijs

Het grootste voordeel hiervan is dat zelfs de beste panelen van glas-glas betaalbaar zijn zonder investering. Hoewel je met een klein budget vaak voor een goedkopere oplossing gaat, welke ook minder rendement met zich meebrengt, heb je nu de beste zonnepanelen op jouw dak liggen. De glazen panelen hebben namelijk het hoogste rendement, waardoor ze ook meer aan stroom opleveren. De kosten die je bespaart, worden door de leverancier in beslag genomen, zodat je jouw zonnepanelen kunt afbetalen. Met een hoog rendement ben je in slechts enkele jaren klaar met de afbetaling en kun je vanaf dat moment alleen nog maar genieten van de kosten die er in mindering worden gebracht door jouw energieleverancier.

De aanschaf in de praktijk

De beste zonnepanelen van glas-glas kun je dus zonder investering aanschaffen. Je moet dan echter wel rekening houden met het kostenplaatje dat dit met zich meebrengt. Wanneer je de zonnepanelen zelf aan zou schaffen heb je te maken met een totaalprijs. Deze totaalprijs omvat niet alleen de zonnepanelen, maar ook de montagekosten en de omvormer. Onderstaande tabel geeft jou een beter beeld van de kosten die deze panelen met zich meebrengen op basis van panelen van 285 Wp.

Aantal Opbrengst Prijs
4 1140 Wp 3038 euro
6 1710 Wp 3671 euro
8 2280 Wp 4442 euro
10 2850 Wp 5092 euro
12 3420 Wp 6048 euro
14 3990 Wp 6633 euro
16 4560 Wp 7220 euro
18 5130 Wp 8160 euro
24 6840 Wp 9980 euro
32 9210 Wp 12480 euro

Een flink kostenplaatje voor jouw huishouden

De kosten hiervoor kunnen dus flink oplopen. Zeker wanneer je je bedenkt dat je voor een gemiddeld huishouden van twee personen al 12 panelen nodig hebt om het maximale eruit te kunnen halen, ben je al gauw enkele duizenden euro’s kwijt. De glas-glas zonnepanelen zonder investering kunnen hierin tegemoetkomen. Het rendement dat je behaalt en de besparing die je doet op jouw energiekosten zorgen er immers voor dat jouw zonnepanelen afbetaald worden. Hierbij geniet je wel van alle extra’s die geboden worden.

De voordelen van glas-glas zonnepanelen

Wanneer je de beste glas-glas panelen zonder investering aanvraagt, dan heb je te maken met een aantal voordelen:

  • Geen eigen vermogen nodig voor jouw zonnepanelen
  • Onderhoud en reparaties niet voor jouw rekening
  • Afbetaling gebeurt aan de hand van jouw energierekening
  • Na de afbetaling volledig eigenaar van de zonnepanelen
  • Altijd de beste panelen tot jouw beschikking

De extra bedragen stromen binnen

De glas-glas zonnepanelen zonder investering zijn daarom voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen hoog eigen vermogen meer te hebben om de zonnepanelen aan te schaffen en op jouw dak te laten monteren. Hier zorgen de leveranciers voor, waarna je ook voor tien jaar onderhouds- en reparatievrij kunt zijn. Wanneer er een defect optreedt aan de panelen, komt er namelijk een monteur langs die dit voor jou oplost. Ook dit scheelt jou weer extra kosten en je kunt binnen no time genieten van de extra bedragen die van jouw energierekening afgetrokken worden.

Honderden euro’s per jaar besparen op jouw energie

Wanneer de glas-glas zonnepanelen zonder investering volledig afbetaald zijn, wat gemiddeld na tien jaar is, kun je van alle voordelen genieten die anderen ook hebben met de zonnepanelen. Met het rendement wat deze zonnepanelen te bieden hebben, kun je namelijk flink besparen op de rekening. Dit geld kun je in dit geval voor jezelf bewaren. Je hoeft niets meer over te maken en verdient daarom nog extra terug aan jouw zonnepanelen. Je gaat merken dat je honderden euro’s per jaar kunt gaan verdienen aan de zonnepanelen, doordat je deze in mindering krijgt gebracht vanuit de energieleverancier.

Vraag jouw offerte vandaag nog aan

Wil je zelf weten hoeveel het voor jou gaat kosten? Vraag dan direct een offerte aan voor de beste glas-glas panelen bij zonnepanelen zonder investering en ontdek de mogelijkheden. Aan de hand van de offerte kun je voor jezelf bepalen of het zich loont om de panelen op deze manier aan te schaffen of dat jouw budget toch verder reikt en je de zonnepanelen in zijn geheel aanschaft. Hoe dan ook ben je altijd van alle gemakken voorzien, waardoor je vrijwel geen onderhoud meer hoeft te plegen aan jouw panelen. Ontdek daarom vandaag nog wat er voor jou in het verschiet ligt.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?